18.10.2007 г., 11:52 ч.

Не питам... 

  Поезия
858 0 11
Не питам за тебе аз какво съм?!
Но зная... Не искам да съм аз безлична,
а да виждаш в мене
нещо по-различно, шеметно и нетипично...
Наркотично ти от мен да си зависим,
носталгично да си независим.
Вкусът ми да те омагьосва
и без да съм в обвивка захаросана...
Със страст кръвта ти аз да паля,
тръпки непонятни тебе да изгарят.
Със пръсти да разлиствам твойто тяло,
мислите ти, теб всецяло.
В себе си изписвам те изцяло -
в стихове, във спомени...
чрез всичко с тебе преживяно.
Не те записвам в мойте мемоари,
а те виждам като щастието мое неизгарящо!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??