21.03.2011 г., 10:58 ч.

Не питам... 

  Поезия
1144 0 13

Когато сетните звезди угаснат

и с безначална красота

на слънцето лъчите блеснат

в сънливите ми от любов очи,

светът пред мен прозореца отваря -

с парадна стъпка влиза новият ми ден.

Аз разкопчавам бялата му риза,

от нея блика яростен живот –

краси-и-и-в... умът ти чак да зайде!

 

Не питам идва ли след него друг!

 

 

Честита пролет на всички!

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??