22.01.2017 г., 7:08 ч.

Не плачи 

  Поезия » Друга
419 0 6

Не плачи мале не тъжи,

то всичко все по старому върви.

Омръзнаха на хората лъжи,

в душите ни гори, гори.

Отново броим стотинките в джоба,

не стигат те за хляб, за кофичка млеко.

Кой изсипа в сърцата и душите таз прокоба?

Избяга любовта остана ни едното лошо зло.

                                                           В.Й. 16.01.2017г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??