17.11.2008 г., 13:11 ч.

Не плачи 

  Поезия » Любовна
1216 0 9

           Не плачи

 

Не плачи, защото.......

Ако плачеш, ще те утеша,

с прегръдка, с дума, с тишина.

Ще те целуна даже да сгреша

и ще те сгрея с шепа топлина.

 Ще галя дълго румените бузи

и ще подреждам кичури безброй.

Ти само спи сред цвят от рози.

Спокойно спи, сега съм твой.

© Марин Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??