6.03.2009 г., 21:24 ч.

Не пожелавай 

  Поезия » Любовна
937 0 5

Не пожелавай очите ми - те не са за теб,

сини са като езерата - ще потънеш в тях!

Не пожелавай устните ми - те не са за теб,

жарки са - ще те опарят!

Не пожелавай усмивката ми - тя не е за теб,

нежна е - ще те погали!

Не пожелавай ръцете ми да те прегръщат -

те са прегръщали по-силно!

Не пожелавай тялото ми -

то е запазено, но не за теб!

Не пожелавай мислите ми -

те са обзети от друг!

Не пожелавай чувствата ми -

те са за истинските хора, а ти не си от тях!

Не пожелавай обичта ми -

не я заслужаваш!

Не пожелавай сърцето ми -

то е твое!

Пожелай си друго...

 

© Пламена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??