24.02.2009 г., 0:36 ч.

Не последна присъда 

  Поезия » Любовна
808 0 8

Да я пусна?... Да тръгва...
Тук не може да диша -
малка птица затворена
и ключът е излишен...
Да я спирам насила?...
Колко време ще мога?...
Няма спънки за нея,
ще премине през огън...
Само някаква обич,
а не се управлява...
Нека тръгва... Свободна е...
Аз ще мога да давам
от сърцето си дълго
и далече да бъда.
Туй е обич - награда е,
не последна присъда...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??