30.07.2013 г., 22:36 ч.

Не привиквай 

  Поезия » Любовна
1059 0 4

Не привиквай никога със Любовта ми,
не я приемай за величина константна.
Не ми ли отговаряш с обич,
макар от болка полудяла,
ни за миг при тебе няма да остана.
Любовта е крехко нежно цвете,
поникнало сред тръни във пустиня.
Не се разлиства, не цъфти, загива,
ако с Любов не го поливаш.
И няма връщане назад,
повярвай, толкова добре го зная.
Ще стоиш пред хлопната врата,
в безсилие, пред неумолимостта на края... 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??