13.05.2006 г., 22:29 ч.

Не простих 

  Поезия
1240 0 8

Не простих

 

Не простих на себе си

и не исках прошка

със грешниците грешна и

с богините  богиня,

във твоите очи така не се открих.

И ден след ден  аз маски свалях,

и слагах домина пред мен,

за да прикрия самотата,

кървяща рана, спомен укротен.

Артисти сме, артисти ще останем

и синя кръв във нас струи,

и гордостта си скриваме усърдно,

дори и много да боли.

Нещастнице любов,  и ти

ирония живот пак шпаги

сте опрели в мене,

не искам вашето  коварство и любов -

сърцето ми  отдавна стене.

© Галина Кралева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??