2.10.2007 г., 8:32 ч.

Не пулсира мойто сърце... 

  Поезия
609 0 7
 

Не пулсира мойто сърце,

всъщност него вече го няма,

изхвръкна при сблъсъкът с теб

и остана отворена рана.


Не потрепва мойто лице,

мойте устни не се усмихват,

изстинаха мойте ръце,

смехът ми затихва...


И когато погледна към изгрева,

вместо топли лъчи, посрещам

мъчителното изригване

на една предстояща среща...


Непосилно бавно и тягостно

кръвта ми тече през мене

и ме дави неоправдано яростно

в кръговрат непотребен.


Няма смисъл! Няма решение!

Нямам време! Нямаш вина!

Имаш нужда, но не от мене!

„... а наоколо - само... мъгла..."


Имам знания непотребни!

Имам просто какво ли не!

Имам всичко, но нямам тебе!

Имам себе си, но нямам сърце...

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??