Душата ме боли.
Защо се доверих?
Не послушах небесата,
злобата и завистта изядоха ми главата.
Детска наивност,
чиста душа,
защо не се отдадох аз на любовта?
Неистов страх, съмнения, ревност и лъжа погубиха моята мечта.
Последваха срам, позор и нищета.
Предадох кръв, семейство и морал.... и отдадох се на мъката.
Душата ме боли.
Как така се заблудих?
Дано намерят сили да ми простят тези, които нараних.
© Sss Всички права запазени