Не са напразни всичките сълзи,
страданията,
тревогите,
тъгата...
След залез
грейват ярките звезди,
а изгревът
настъпва
след тъмата...
Не са излишни
трудните неща,
катарзисът
се ражда
в теготата;
прераждат се
съдби,
мечти,
сърца,
измити
от дъжда
и под дъгата...
© Руми Бакърджиева Всички права запазени
Прегръдка!