Jul 3, 2008, 5:53 PM

Не са напразни 

  Poetry » Phylosophy
597 0 14
 

Не са напразни всичките сълзи,

страданията,

тревогите,

тъгата...

След залез

грейват ярките звезди,

а изгревът

настъпва

след тъмата...

Не са излишни

трудните неща,

катарзисът

се ражда

в теготата;

прераждат се

съдби,

мечти,

сърца,

измити

от дъжда

и под дъгата...

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??