6.11.2007 г., 23:06 ч.

Не са ни нужни думи 

  Поезия » Любовна
902 0 7

 

Без думи искам всичко да ти кажа,

чети в моите очи.

Те всичко, що е в мен, ще ти разкажат,

за болката от миналите дни.

 

В очите ми ще видиш любовта ми.

Аз пазя я само за теб.

От устните изпий страстта ми

и влей я в своето сърце.

 

Докосвай ме с нежни ласки,

разпалвай огъня в мен,

изпивай ме с устни сладки

и забрави за утрешния ден.

 

Не говори, очите ти ми казват.

Не са ни нужни думите сега.

Очите ти за теб ще ми разкажат -

за щастието и за любовта...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??