Не са познали
О, тия стари демагози,
дошли от други светове,
лъготят в свойте диалози
преправят свойте гласове,
в пространството под път над път
по всички медии сноват...
В очи те гледат и без срам
неканени остават там,
а и тяхната рода
проникна в нашата среда
Измислят само компромати
държавата ни да се клати!
Отричат всичко! Пръскат кал!
Използват тежкия ни хал!
Не плачат ний да сме добре,
а просто с глас да се реве!
Отричам ги аз, грях не грях,
но много неща знам за тях!
Главите мътят на народа
и търсят от това изгода!
О, нека да ме разберат,
налага се да си вървят!
11.03.2004г. София
© Христо Славов Всички права запазени