Не се връщай назад -
там, откъдето сам си си тръгнал.
Не протягай ръка,
да пресушиш сълзи,
проляти по твоя вина.
Не изричай думи,
който дори не разбираш.
Не обещавай вечност,
когато можеш да дадеш само миг.
Не оправдавай грешките си,
поне сега бъди мъж,приеми ги!
Не ме търси,
та ти дори не знаеш коя съм.
Не ме наранявай -
достатъчно страдах от премълчавани истини.
Не се вричай във вярност,
когато сам не знаеш какво е това.
Не се вглеждай в очите ми -
те отдавна вече за теб не горят...
© Илияна Стефанова Всички права запазени