16.01.2021 г., 23:10 ч.

Не се ли уморява любовта? 

  Поезия » Любовна, Строги форми
578 0 2

Не съм машина. Нужна е почивка.

Не се ли уморява любовта?

Не чуваш ти... Зареждаш ме с усмивка

и затуптява лудо пак гръдта.

 

Ти искаш още нежност ненаситно

и пориви от аурата ти пия,

и чувствам трансформирането китно

на светове изпълнени с магия.

 

Енергия залива с аромати

привличане, докосване и страст.

Изчистена до унес свежестта ти

над мене бди със непорочна власт.

 

Опивай ме в мечтите и в съня...

Нали съм твой в нощта и през деня.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??