Не се научих
да те обичам правилно,
не бях достатъчно добра.
Давах ти прекалено много
любов и малко свобода.
Обгрижвах те с внимание
в изтърканото времето
от баналността.
Ходех след теб
и изгубих себе си,
станах ти сянка,
а моята избледня.
Потъвах в съмнения
и душевни битки,
в които губех теб
и най-вече разума си.
Аз бях ловецът,
опитвах се да те впримча
с хомота на баналното ежедневие,
но да избягаш ти успя
а аз се върнах
при себе си за да разбера,
че мъжете обичат грешки,
а не жени с разбити сърца.
© Teodora Andreev Всички права запазени