5.01.2013 г., 13:53 ч.

Не се обръщай 

  Поезия » Бели стихове
429 0 4

 

                          Не се обръщай!

                                  

               Миналото ти самотно скита.

                    Присяда, после пак си тръгва.

               Не можеш да го върнеш никога.

                    Отива си и всичко е различно.

               Дори в съня ти, то е вече друго...

                    и кучето, и залезът, и барът,

               са овехтели някакви реликви,

                    с които истините ти заспиват.

                Когато остарееш - обърни се!

                    Тогава, миналото ще те чака -

                с онази, с твоята усмивка.

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??