3.02.2011 г., 16:17 ч.

Не се опитвайте да ме разберете 

  Поезия » Философска
521 0 3

Не се опитвайте да ме разберете

(по Снежная Иллюзия)

Не се опитвайте да ме разберете.
Опитът все не достига.
Различни са дните ни, световете.
Все тъга и хлад ме застига.

Вечно влюбен защо ме оставяте?
Да обичате, за вас, е тъй сложно...
Ако речете да ме забравите,
е практически невъзможно...

Много е трудно с мен да вървите.
Моите пътища все са трънливи.
Не се опитвайте душа да спасите.
С душата ми светиите са щастливи...

Мен ми е нужно Топлото тук!
Не ща да съм фетиш, нито знаме!
Аз живея на всичко напук -
само аз и моята памет...


© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??