17.12.2023 г., 19:08 ч.

Не се оплаквам, да ви кажа 

  Поезия » Любовна, Хумористична
154 1 4

Нали ми е Сънливка студенлива,
(тъй както, всъщност, много от жените,)
студено ли е, яко се завива,
и ръчичките й в моите са скрити.

За мен лепнала се е сякаш е коала
и дишането ми е леко затруднено,
но и не искам пък от мен и да я сваля,
и си я цункам, и при мен не е студено!...

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??