17 dic 2023, 19:08

Не се оплаквам, да ви кажа 

  Poesía » De amor, De humor
159 1 4

Нали ми е Сънливка студенлива,
(тъй както, всъщност, много от жените,)
студено ли е, яко се завива,
и ръчичките й в моите са скрити.

За мен лепнала се е сякаш е коала
и дишането ми е леко затруднено,
но и не искам пък от мен и да я сваля,
и си я цункам, и при мен не е студено!...

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??