23.08.2007 г., 9:40 ч.

Не се отчайвай 

  Поезия
999 0 6
Когато пред тебе има проблем,
недей да забравяш за светлия ден,
недей се отчайва, а тръгвай напред
и стъпка по стъпка създай своя ред!

Тогава проблемът ще стане по-лек
и ти ще се чувстваш силен човек,
че можеш, че знаеш, че трябва да си,
така ще се сбъднат и твойте мечти!
                                                      22. 08. 2007 г.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??