Aug 23, 2007, 9:40 AM

Не се отчайвай 

  Poetry
1038 0 6
Когато пред тебе има проблем,
недей да забравяш за светлия ден,
недей се отчайва, а тръгвай напред
и стъпка по стъпка създай своя ред!

Тогава проблемът ще стане по-лек
и ти ще се чувстваш силен човек,
че можеш, че знаеш, че трябва да си,
така ще се сбъднат и твойте мечти!
                                                      22. 08. 2007 г.

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??