6.08.2019 г., 16:03 ч.

Не се отказвам 

  Поезия » Друга
530 0 0

Не се отказвам! Няма да се дам!
Ако е нужно с нокти ще дълбая.
На
мойте двамата сина радостта,
готов съм с мъка да платя до края.

Животът ми дори да изтече.
В усмивката им детска ще живея.
И се надявам истински мъже,
да станат те, когато остарея.

© Григор Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??