Стартирам първи и се целя в звездите,
няма да спра да изкачвам планините (на успеха).
Докато времето не спре и мечтата е в главата ми,
аз няма да се предам, дори и с болка в краката ми.
Пътят е дълъг и трънлив, стъпалата са големи,
ще счупя всички граници, създали ми проблеми.
С целта наум, вътрешно горя като лава,
победата е вътре в мен, тя не ме предава.
Успехът започва и завършва в мен самия,
огънят остава вечно, дори и да живея сред помия.
Където и да съм сега, ще стигна до мечтания връх,
ще продължавам да се изкачвам до последния си дъх.
© Деко Всички права запазени
Желая ти го от сърце.