26.09.2004 г., 3:06 ч.

Не се променяй 

  Поезия
1484 1 0
Във снимката ти слънчева се взирам
и нещо в нея пак откривам,
че в твоите очи аз пак попадам
и на сладки спомени се наслаждавам.

Не знам за теб, но действаш ми ти чудно
и да помагам аз на теб не ми е трудно,
а удоволствието ми е много сладко
и чувството за туй не ми е кратко.

Остани каквато си сега, не се променяй,
аз обожавам те така и своя стил не сменяй,
а дали ще имам таз слънчева съдба,
да бъда с тебе под дъжда.

И той да мокри твойте бляскави коси,
в които слънцето пречупва своите лъчи
и аз да бъда от тебе вече окрилен
и да се чувствам аз отново озарен.

Ех хубави мечти във облачния ден,
спохождат те отново мен
и наслаждавам им се на мига,
със теб така прекрасен е света!
5-6 юни 2003

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??