11.04.2008 г., 9:28 ч.

Не се страхувай... 

  Поезия » Друга
838 0 4
Не се страхувай
да ме докоснеш утре
в усмивките на пролетни слънца,
не се страхувай...
дори в нощите,
рисувайки луната със сълза.

Не се страхувай
от дланите си нежни,
потърсили утехи... дори в скръбта
невидимите блясъци, с лъчите,
поднесени в очите от дъжда.

Не се страхувай,
рискувайки забрава,
в неизвестността дирещ топлина,
дори умирайки, пак стихват
вихрушките от допира сега.

Не се страхувай,
че утре няма да ме има,
разпръснал в прахта цветя,
докосвайки ме...
дори и да умирам,
превърни деня - отново в мечта.

Не се страхувай...

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??