27.05.2007 г., 18:39 ч.

Не се страхувай 

  Поезия
510 0 6
Дори пред нас да има прегради.
Не се страхувай, а ела с мен.
Да, те ще бъдат овладяни
и ще изгрее слънцето и в нашия ден.
Нищо няма да ни спре.
Нали сме млади?
Чакат ни радост, грижи, любов и беди.
Нищо, но ние навреме ще сме осъзнали,
че в живота не може да не боли.
Не се страхувай, а хвани ме.
Усети от моята страст.
Ела, приюти се. Подкрепи ме.
Така ще имаме и двамата неограничена власт.
Не се страхувай, целуни ме.
Така ще създадем нов живот.
Той ще разбие старите догми и ние
ще спрем да живеем в този кивот.
Не се страхувай, докосни ме.
Но истината е, че аз се страхувам от света.
Моля те, ела, пресъздади ме.
Направи ме по свой образ и подобие жена.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Селения!
  • Добро е, определено .Самата идея е много добра, оригинално е.Браво =) !
  • Ееее Иво не ми се вярваПоздрав!
  • Мен що не ме вика никой Поздрав, Ванина
  • Благодаря ти отново Христо и на теб Здравче!!!
  • Много е хубав стиха ти, Ванина!!! Бъди щастлива!!! Поздрави!!!
Предложения
: ??:??