10.09.2007 г., 12:28 ч.

не се страхувам  

  Поезия
525 0 1

Не се страхувам от нищо, ако знам че ме обичаш,
дори любовта на друг не ще ме плаши,
не се страхувам, щом ти в любов на мен се вричаш,
не се страхувам от сълзите ни наши...




Не се страхувам на път като тръгваш,
не се страхувам от наште мечти,
не се страхувам, когато огорчен замлъкваш,
не се страхувам, дори да боли.

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво наистина! Но защо друг освен самата ти трябва да е източник на смелостта ти?
Предложения
: ??:??