20.01.2005 г., 14:07 ч.

Не се сърди 

  Поезия
938 0 4
Не си мисли, че те забравих.
Ти тука.....в ляво завинаги остана.
В сърцето те заключих, сейф направих
и скрих там дълбоко кървящата рана.

Не се сърди ако безнадеждно чакаш
или когато телефона набереш
и нищо друго не мога да ти кажа
освен: - Ти как си? И аз съм добре...!

И даже комично и тъжно е, нали?
Навсякъде и пред всички, когато
говорим и безразлично се държим,
като добри далечни познати.

Ако дъждовната вода се изпарява
и после отново в дъжд се превръща.
То сълзите изсъхнали и отлетяли
и да се върнат, не са вече същите.

Не се сърди, винаги има начало и край.
Боли изтръгнатият от сърцето спомен.
Не се обръщай, продължи и знай:
-Докато дишаме, ще има и болка.....

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ясене, благодаря ти за положителната оценка, зарадва ме.
  • Пепина,много е хубаво!Докато дишаме,ще има болка!Така е,ужасно е,но е така!
  • Благодаря ти Далия! Много се радвам, че ти е харесало. Твоите работи и на мен, много ми харесват. Желая ти сполука!
  • Харесва ми 6 от мен
Предложения
: ??:??