4.02.2015 г., 11:31 ч.

Не се влюбвай в друга 

  Поезия » Любовна
702 0 0

Крещях на глас

Недей

Не се влюбвай

Не ми го причинявай, 

имам чувства.

Не пробождай сърцето ми!

 

Не се влюбвай в друга.

Недей!

 

Крещях и крещях

Душевна мъка

беше този сън

да се влюбиш в друга.

И да я заобичаш

както мен не би.

 

И се събудих

на устата ми беше,

Недей, не се влюбвай

ти!

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??