Feb 4, 2015, 11:31 AM

Не се влюбвай в друга 

  Poetry » Love
613 0 0

Крещях на глас

Недей

Не се влюбвай

Не ми го причинявай, 

имам чувства.

Не пробождай сърцето ми!

 

Не се влюбвай в друга.

Недей!

 

Крещях и крещях

Душевна мъка

беше този сън

да се влюбиш в друга.

И да я заобичаш

както мен не би.

 

И се събудих

на устата ми беше,

Недей, не се влюбвай

ти!

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??