Не се завръщай! Тебе преживях.
Сега е късно! Няма да ме върнеш!
Обичах те и само твоя бях,
но днес е друго. Трябва да си тръгнеш!
Не ми припомняй старите неща,
забравила съм нощите и дните,
във моя свят днес няма светлина,
от моя свят отнети са мечтите...
Но няма да се върна пак назад,
макар че за сърцето си ми свиден.
Самички сме дошли на този свят,
сами сме и сами ще си отидем!
© Красимира Касабова Всички права запазени