18.04.2006 г., 17:02 ч.

*Не Сега* 

  Поезия
715 0 2
Нямам вече сили със самотата да се боря аз сама,
а ти да гледаш от страни......

Нямам вече сили снимките ти аз да гледам,
и затова всичките ги аз за миг изтрих........

Нямам вече сили твоето лице да гледам,
а сега гръб ти обръщам и заминавам......

Махам се далеч от теб,
от твоите престорени очи,
от твоите лъжи.....

Имаше време аз плачех,
исках ти да си до мен,
но си замина,просто ей така
сложи край на любовта......

А сега съм с друг,
и ти пак искаш да си с мен,
пак искаш моите целувки,
моите прегръдки,
моето сърце.....

Как да ти ги дам...

Не мога.....

Не искам,
пак да страдам,
и пак да съм сама....

Викаш след мен,
молиш ме искаш ме,
искаш старото момиче,
но нея я няма....

Сега ще те подмина,
както ти не чу моя плач,
и не видя сълзите ми.....

Може би след време,
пак ще бъдем двама,
но сега ще е по-добре,
всеки по пътя си сам да върви....




© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??