1.11.2006 г., 0:37 ч.

Не ще се върнеш 

  Поезия
557 0 0
Изгубихме с теб страшно много време
да бъдем заедно мечтаехме дори
ала ги няма чувствата големи
и си останахме с наивните мечти
В очите истина е скрита
изгарят дланите сега
мълчи сърцето ми разбито
и нося в себе си тъга
Вървях към теб една година
а беше все от мен далече
и днес когато си замина
аз знам - не ще се върнеш вече
Посветено на П.Р.Й.

© Вилислава Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??