4.02.2021 г., 21:31 ч.

Не ще упрекна обичта в лъжа 

  Поезия » Любовна, Строги форми
531 0 2

Не вървя към тебе за да служа

на егото си, а на любовта.

В надеждата си тихо ще се сгуша,

но силна ще е моята мечта.

 

Дори и никога до теб да стигна,

не ще упрекна обичта в лъжа.

Ще бъда благодарен, че не стихна

до края вярващата ми душа.

 

Предателсвтво ще е, ако гръдта,

престане да тупти за тебе чисто

и тръгне си далеч от теб в света,

тогава колко аз ще струвам?... Нищо.

 

Не искам да си мисля, че ще спра.

Вървя към теб и от любов горя.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??