30.03.2020 г., 8:59 ч.

Не ще забравя 

  Поезия » Любовна
1078 1 1

Не мога да забравя нощите,

в които тайно гледахме звездите.

Не мога да забравя дните,

в които радвахме се на лъчите.

 

И нощите самотни, мрачни

оставиха у мен следи нещастни.

И погледът ти крехък, жален

у мен пробуди спомен гаснещ!

 

Отново завладява ме копнежът,

но душата ми ранима още тлее!

И макар да спра да искам,

сърцето ми не ще поиска да изчезнеш!

 

Не ще залезе споменът за нощите,

в които страстно гледах те в очите!

Не ще залезе споменът за дните,

в които само тебе исках!

 

 

 

Любов печална, любов все така желана…

© Борислав Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??