21.04.2009 г., 13:46 ч.

Не ще забравя теб! 

  Поезия » Друга
876 0 2

Изминаха години,

откакто ти си тръгна.

Очите твои сини

от мене ти изтръгна.

 

Избяга надалеко,

без сбогом да дадеш.

Нарани ме тъй жестоко,

а молех те да спреш.

 

Отскубна се от мен

и изпари се тайно.

Превърна моя ден

във лутане безкрайно.

 

Изчезна ти безследно

и не мога да те върна.

Не успях и за последно

аз да те прегърна.

 

Но знай, ще те обичам

и сърцето ми да спре.

Запъхтян към теб ще тичам,

да бъда твоето момче.

 

Нощем теб жадувам,

макар обгърнат в лед,

обичам те и те целувам.

Не ще забравя теб!

© Владимир Ганчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??