25.05.2016 г., 20:02 ч.

Не си ми интересна 

  Поезия » Хумористична
681 1 1
Хей ти, спри да ми се мазниш,
щото адски много ме дразниш.
За любов и чувства недей да ми говориш.
Няма да повярвам дори сто пъти "Обичам те!" да ми повториш.

Да бъда с тебе ли? Дай ми една причина.
От всеки мога да разбера коя секс поза ти е любима.
Няма човек, който с тебе да не е спал.
Минават през теб, както върху мръсен под минава парцал.

Всеки ден на лов за лайкове "ходиш"
и хората да пишат, че си красива, молиш.
Имаш 1000 харесвания и си мислиш, че притежаваш красота.
Ти си яка в нета, а аз такъв умножен по 100 в реалността.

Искаш да спиш с мен и да чувстваш това, както когато те любех.
Сори, кифло. Интерес към теб отдавна аз изгубих.
Такава като теб не ми требва.
Не обичам момичета 90-а употреба.

Казваш, че всяка нощ сънуваш
как ме прегръщаш и целуваш.
Не ме изненадваш, на трите букви си седни,
бил съм в сънищата и на много други жени.

© Кристиян Иванов Всички права запазени

За един човек!!
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ейй, готиннн!!! Влизам в този сайт само заради теб!!! Много си добър, знаеш!! Този текст е много як!!!! Със сигурност си успял да вкараш тази, за която си писал, в малкия си джоб!!! Евала, пичага. Като гледам си най-младия автор тук. Машинка си! Напред и нагоре и само яки текстове
Предложения
: ??:??