1.05.2005 г., 14:29 ч.

Не си отивай! 

  Поезия
806 0 0

                    Не си отивай! Не ме оставяй сам

                   в прегръдката на здрача. Спри за миг!

                   Без теб ще страдам в света голям,

                   а душата ми ще бъде само стон и вик...

 

                   Аз знам – бях към тебе безразличен

                   и като слепец не виждах твоята любов!

                   Вратата се затвори...В мига драматичен

                   осъзнах – без теб светът е тъй суров...

 

                   Но така е в живота наш човешки

                   да оценяваме късно, когато загубим нещо,

                   а после страдаме за пагубните грешки

                   и молим се за прошка – на колене, горещо!

                     

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??