4.02.2005 г., 1:00 ч.

Не си отивай 

  Поезия
1304 0 0

Не си отивай.
Земята няма да помни следите от сълзата,
която я напои. Като болка.
Не си отивай.
Небето няма да прегърне птиците,
които ти изпратих. Като спомен.
Не си отивай.
Между Небето и Земята е взривен пътят,
по който можеш да стигнеш до мен. Като дъга.
Не си отивай.
Нищо, че ме няма вече. Като Любовта.

© Мариана Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??