23.05.2018 г., 11:43 ч.

Не си отивай 

  Поезия
426 0 0

Един мъдрец бе казал, татко, 

че когато възрастта те победи,

и си отидеш от света,

една библиотека затваря своите врати .

Не зная как философски,

се справят мъдреците,

ала за разлика от тях,

не вярвам във красивите слова.

Вярвам във силата на интелекта,

на духа

вярвам във всичко, което освен деца,

оставя и следа,

вярвам във силата на любовта,

очаквам да те върне, задържи,

между небето и земята,

между, живота и смъртта,

не си отивай, татко, остани!

Заради всички, които те обичаме.  

 

 

© Дарина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??