Един мъдрец бе казал, татко,
че когато възрастта те победи,
и си отидеш от света,
една библиотека затваря своите врати .
Не зная как философски,
се справят мъдреците,
ала за разлика от тях,
не вярвам във красивите слова.
Вярвам във силата на интелекта,
на духа
вярвам във всичко, което освен деца,
оставя и следа,
вярвам във силата на любовта,
очаквам да те върне, задържи,
между небето и земята,
между, живота и смъртта,
не си отивай, татко, остани!
Заради всички, които те обичаме.
© Дарина Станчева All rights reserved.