9.07.2015 г., 0:48 ч.

Не си отивай, приятелю 

  Поезия » Друга
390 0 0

Бъди силен и не се предавай,
аз знам, че можеш с всичко да се справиш!
Не си отивай, приятелю, моля те, недей....
тази болка не ми причинявай....

Спомни си за всички съвети които някога ми даде
и ми повтаряше редовно "момче, не се предавай"!
Спомни си, приятелю, аз знам, че пак ще си добре....
точно в този момент, моля те, не ме оставяй!

Стисни ръката ми силно и не я пускай,
защото искам да знаеш, че няма да те изоставя....
Бъди силен, приятелю, помниш ли?
"Ако сме заедно с всичко можем да се справим" - преди време ми каза.

Направи го заради мен и се бори с всички сили,
но искам да го направиш заради себе си най-вече....
Не се предавай, моля те, приятелю....
защото нищо няма да е същото ако си отидеш!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??