Искаш да се будя до теб без грим,
да бъдеш отново моя грях любим.
Желаеш отново да се свалим.
Спри се, момче, пак ще се раним!
Знаеш, животът е необратим,
случи ли се нещо - няма връщане назад.
Нима очакваш в нашата история обрат?
Нима ще преминеш пак през този парад
на фалшиви усмивки - истински маскарад.
Сбогом казвам ти аз сега,
твоята душа не ща отново да раня...
© Стефани Дончева Всички права запазени
А за заглавието наистина не е добре така...
Страхотен стих!!!