10.06.2008 г., 7:58 ч.

Не си студен... 

  Поезия » Друга
666 0 19
         Не си студен...

Не си студен - ти просто си от камък...
жадуващ малко топлина...
Не си студен - ти просто стар си замък...
витаещи любови, пръст... трева...

По старите стени... из камънака...
рисуват сенки стара песен...
Нечии очи, замръкнали оттатък,
по билото обхождат свойта есен...

Не си студен - ти просто си забравил,
че някога си бил от пръст...
И каменно сърце не носиш!...
И в пустия ти замък няма мъст!...

Не си студен - ти пак ще се родиш!...
И някой пак ще те целуне!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??