28.09.2018 г., 0:32 ч.

Не скачай върху сърцето! 

  Поезия » Любовна
442 1 1

Не скачай върху сърцето!

 

Най-подлото нещо на света

е да опиташ чувствата си да излъжеш...

Не минават раните, яде те съвестта,

а нощем болката от спомени те стърже...

 

Най-гнусната изневяра от всички

е когато сам на себе си  от страх изневериш -

когато си с някого, когото не обичаш

и оставил си онзи, за когото още те боли...

 

Най-хлъзгавата повърхност на света

е местността наречена сърце...

Скочиш ли върху него – трошиш глава

и после цял живот не можеш да се събереш....

 

23.07.2018

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??