8.10.2019 г., 8:04 ч.

Не спи 

  Поезия » Гражданска
370 0 0

 

Не спиш,
къде съня си изгуби?
Или сърцето, над което до полунощ бдиш,
силно обикна и в него се влюби.

 

Щом е така,
не заспивай, недей,
нека сънищата да бъдат за мен.
Избери си звезда,
силно да грей,
и дари на любимия миг споделен.

 

Аз знам, че не спиш,
и къде е сънят ти в нощта, също зная.
В обич и нежност в огън гориш,
за теб е любов, за мен не е края.

 

 

Явор Перфанов
07.10.2019 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??