Не спира, не спира безкрайното време...
Върти се Земята, менят се сезоните...
Измине година и друга поеме...
В календара се сменят на дните шаблоните.
А хората бързат, животът лети
и всички пак лудо надбягват се с времето...
Забравят да следват своите мечти,
препускат застанали здраво на стремето.
И в тази измислена време-абстракция
фатално и бързо живота пилеят.
Забравили важното - без имитация,
с любов и с добро как те да живеят.
В календара се сменят на дните шаблоните.
Измине година и друга поеме...
Върти се Земята, менят се сезоните...
Не спира! Не спира безкрайното време...
© Райна Иванова Всички права запазени