16.03.2007 г., 13:09 ч.

Не спирай  

  Поезия
1093 0 24

Не спирай, моля те!

Не спирай!

До мене, мила, остани!

С целувки нежни ме опивай,

без дъх от страст ме остави.

 

Не спирай!

Моля те, люби ме!

Желае тялото сега.

Това, което го получи,

щастливата ми веч душа.

 

Не спирай!

Целият съм огън.

Запали ме със обичта.

Сега със тебе ще гориме.

С възбудените си тела.

 

Не спирай!

Моля те! Повтаряй!

Онез вълшебните слова.

Сърцето мое ти превземай

и литналата ми душа.

 

Не спирай!

Думите свършиха.

Сега е само в нас страстта.

Докосвам устните ти влажни

и те дарявам с любовта.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??